Σημαδούρα ασφαλείας : Ποια είναι η κατάλληλη για εμένα;

Σημαδούρα ασφαλείας :  Επιλέξτε τη σωστή για εσάς

Hρθε η ώρα σας να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς σημαδούρα ασφαλείας για κολύμβηση στη θάλασσα.

Ένα βασικό ερώτημα είναι εάν θέλετε σημαδούρα ασφαλείας για αγώνες, προπόνηση ή για άσκηση στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Drybag BuddySwim Backpack
Drybag BuddySwim Backpack

Σακίδιο πλάτης Drybag Buoy BuddySwim.

BACKPACK 28L: Ιδανικό για όλους τους τύπους κολύμβησης ανοιχτού νερού. Σακίδιο πλάτης τύπου μεγάλης χωρητικότητας. Με αποσπώμενους τους ιμάντες πλάτης. Είναι πολύ άνετο στη μεταφορά, είναι ιδανικό αν πρέπει να τρέξετε ή να περπατήσετε εκεί που κολυμπάτε. Διαθέτει δύο πρακτικές και απλές λαβές και ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας με διπλή ρύθμιση από 58cm έως 110cm. Χρώματα: πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο. Περιλαμβάνεται καπάκι σιλικόνης του ίδιου χρώματος.

BuddySwim Ultralight Buoy.

ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΠΟΛΥ ΟΡΑΤΟΊ ΣΤΗ ΘΆΛΑΣΣΑ. Είναι η ιδανική σημαδούρα για μικρές αποστάσεις. Χάρη στη χωρητικότητά του των 10L, εκπληρώνει τέλεια τον σκοπό της ασφάλειάς του όσον αφορά την ορατότητα και επίσης ως ενδεχόμενο πλωτήρα σε περίπτωση που χρειάζεστε διάλειμμα. Δεν προσφέρει σχεδόν καμία αντίσταση στα κύματα και στον άνεμο. Δεν διαθέτει υδατοστεγές διαμέρισμα. Διαθέτει τρεις άνετες λαβές και ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας. Διατίθεται σε τρία εντυπωσιακά χρώματα. ροζ, κίτρινο και πράσινο

BuddySwim Ultralight
BuddySwim Ultralight

Buoy Drybag BuddySwim CSW 28lt

BOYA DRYBAG 28L: Είναι οι πιο δημοφιλείς σημαδούρες. Μειωμένο βάρος, Ιδανικό για μεγάλες αποστάσεις και αγώνες όπου δεν χρειάζεται να έχουμε άμεση πρόσβαση σε νερό ή αθλητικά ποτά. Μέγιστη ασφάλεια με 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα αέρα, 2 εργονομικές λαβές. Αδιάβροχο διαμέρισμα μεγάλης χωρητικότητας. Ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας. Περιλαμβάνει καπάκι σιλικόνης στο ίδιο χρώμα της σημαδούρας. Χρώματα: Πορτοκαλί, κίτρινο και ροζ.

Buoy Drybag BuddySwim LLS 20lt,

Buoy Drybag BuddySwim LLS 20lt ,: Μειωμένο βάρος, Ιδανικό για θυελλώδεις μέρες και αγώνες χωρίς άμεση πρόσβαση στα υγρά τροφοδοσίας. Μέγιστη ασφάλεια με 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα αέρα, 2 εργονομικές λαβές και ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας. Μειωμένο στεγανό διαμέρισμα για μικρότερο βάρος. Περιλαμβάνει καπάκι σιλικόνης στο ίδιο χρώμα της σημαδούρας, πορτοκαλί, κίτρινο και ροζ χρώματα.

swimming safety buoy
swimming safety buoy

Boya BuddySwim Hydrastation.

BUOY HYDRASTATION 10L: Ασφάλεια και ορατότητα ιδανική για μεγάλες αποστάσεις και αγώνες. Προσβάσιμο διαμέρισμα όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε και να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε τζελ, νερό ή / και μπάρες για σωστή ενυδάτωση του σώματος του κολυμβητή. Το οβάλ σχήμα του του δίνει μεγάλη σταθερότητα. Περιλαμβάνει κάλυμμα στεγανότητας για κινητά. Πορτοκαλί χρώμα.

swimming buoy
swimming buoy

Buoy Drybag BuddySwim Smartphone.

BOYA SMARPHONE 28L: Ιδανικό για πρόσβαση στο κινητό μέσω του ορατού και υδατοστεγούς χώρου του για να μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις κινδύνου, να ελέγχετε και να στέλνετε μηνύματα, να τραβάτε φωτογραφίες. Περιλαμβάνει κάλυμμα στεγανότητας για κινητά. Ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας. Πορτοκαλί χρώμα.

Drybag BuddySwim with Flag Buoy,

Drybag 28L: ιδανικό για όλους τους τύπους κολύμβησης σε ανοιχτό νερό. Αυξάνει την ασφάλεια με την εύκολη ορατότητα της σημαίας, διαθέτει δύο ανεξάρτητους θαλάμους αέρα, πρακτικό κράτημα, περιλαμβάνει καπάκι σιλικόνης και ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας.

Triathlon Lab

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Email : info@triathlonlab.gr

Κινητό : 6937170260

Written by